Over ons.

Ontdek de visie en passie van onze oprichters en leer meer over ons bedrijf.

Wie zijn wij?

Als je op zoek bent naar een nieuwe website, een frisse huisstijl of een volledige webshop dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wij staan voor je klaar als het aankomt op alle mogelijke web-diensten. Op dit moment hebben we al meer dan 7 jaar ervaring op het gebied van webdesign. Zowel grote als kleinschalige bedrijven kunnen bij ons terecht voor een professionele website. Door ons veelzijdige aanbod aan diensten zijn wij in staat om iedere ondernemer vooruit te helpen. Onze passie voor professionele websites en voor een hoogwaardig webdesign maakt ons dé go to keuze voor jouw onderneming.

Het doel van ons bedrijf? Ieder bedrijf een kans geven om zichzelf te digitaliseren, ongeacht het budget wat je voor ogen hebt. Door ieder bedrijf de mogelijkheid te bieden om te moderniseren proberen wij om alle ondernemers verder te helpen. Dit maakt ons het meest veelzijdige webdesign en web-development bureau van dit moment.

angular logowordpress logoionic logo.net logotailwind logofigma logo

Maak kennis met de oprichters.

Maak kennis met de mensen achter het bedrijf! Ontdek wie de oprichters zijn, waarom ze gestart zijn en hoe hun ideeën de basis hebben gelegd voor ons succes. Duik in hun persoonlijke reis en krijg inzicht in wat hen motiveert in deze onderneming.

portret foto van Oktay

Oktay Soytürk

Oprichter

Vaardigheden

UI / UX designer

Software Engineer

Web developer

Oktay Soytürk, 24 jaar oud, is een veelzijdige professional met zowel een diploma in Grafisch Vormgeven als in Software Engineering. Zijn ware passie ligt in het omzetten van creatieve ontwerpideeën naar praktische toepassingen, waarbij hij de perfecte balans tussen beide disciplines weet te vinden. Met een specifieke focus op UI/UX design en een diepgewortelde affiniteit voor applicatieontwikkeling voegt hij unieke deskundigheid toe aan ons team.

In 2017 zette hij de stap als zelfstandig ondernemer en richtte Moonn op als ZZP'er. Zijn missie was helder: het toegankelijk maken van digitale mogelijkheden voor elk bedrijf, ongeacht het beschikbare budget. In januari 2022 bundelde hij zijn krachten met Mustafa, waardoor ze samen een krachtig team vormen om grotere en complexere projecten aan te pakken. Deze strategische samenwerking opent nieuwe perspectieven om de digitale ambities van verschillende bedrijven te verwezenlijken.

portret foto van Mustafa

Mustafa Yilmaz

Mede-oprichter

Vaardigheden

Software Engineer

Web developer

Mustafa Yilmaz, 22 jaar oud, onderscheidt zich als een gedreven professional met een diploma in Applicatieontwikkeling en vervolgstudies als Software Engineer. Zijn enthousiasme voor programmeren omvat zowel front-end als back-end, met een speciale focus op het verkennen van de mogelijkheden van het Internet of Things (IoT) in zijn vrije tijd.

In 2021 besloot hij een eigen bedrijf, genaamd Bitaju, op te starten. Maar al snel veranderde zijn ondernemersreis. In 2022 sloot Mustafa zich aan bij Oktay Soytürk en breidde zo Moonn uit. Door deze slimme samenwerking kunnen ze als een sterk team ingewikkelde projecten aanpakken. Mustafa's ervaring in het maken van apps en software voegt iets waardevols toe aan het team. Zijn liefde voor nieuwe ideeën en vernieuwing is de drijvende kracht achter het streven naar digitale perfectie. Samen met Oktay is Mustafa vastbesloten om verschillende bedrijven te helpen hun digitale doelen te bereiken. Ze streven naar geweldige oplossingen die alle verwachtingen overtreffen.

Recente projecten.

Coming Soon

Webontwikkeling
Huisstijl

Deluxe Meubelen

Deluxe Meubelen, Ulft: Specialist in op maat gemaakte meubels. Ontdek ons assortiment eenvoudig online met gebruiksvriendelijke website door Moonn.
Website van Deluxe Meubelen bekijken.

Coming Soon

Webontwikkeling

Turkuaz Market

Turkuaz Market Ulft: Turkse, Aziatische & Midden-Oosterse levensmiddelen. Bestel eenvoudig via Moonn-webshop. Ophalen of thuisbezorgen. Ontdek online winkelen bij Turkuaz!
Website van Turkuaz Market bekijken.